Verax Nieuwsbrief November 2017

 

 
 
april 1

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen, onze producten en diensten

 
 

Onderwerpen

November 2017 

 
  klein

Verax Assurantiën
Laan van Eik en Duinen 172
2564 GX Den Haag
070 346 17 51
info@verax.nl

 
 

Voorwoord

 

De laatste maand van het jaar is bijna aangebroken, dus is het weer tijd om te kijken of uw ziektekostenverzekering nog bij uw persoonlijke situatie past. Met het korter worden van de dagen neemt het risico op inbraken weer toe. Hoog tijd dus om na te denken hoe we inbrekers buiten de deur kunnen houden. Ook informeren wij u in deze nieuwsbrief over onze aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen.  

 
 

Welkom voordeel op uw zorgverzekering

 

mei 2016 2Uw verzekeringen zijn bij ons in goede handen, maar wij kijken altijd waar en hoe het beter kan.

Zo ontvangt u dit jaar met onze zorgvergelijker optimale ondersteuning bij het kiezen van een passende zorgverzekering. Daarnaast bieden wij u extra voordeel én dat bij verschillende verzekeraars.

Dankzij deze nieuwe module heeft u de mogelijkheid om snel te kunnen vergelijken op basis van uw persoonlijke zorgbehoefte en/of huidige zorgverzekering.

Wij hebben speciale tarieven bedongen bij gerenommeerde verzekeraars. Deze korting kan
oplopen tot 10% korting op jaarbasis!

De verzekeraars die via de vergelijker worden aangeboden zijn: Aevitae ASR, Avéro Achmea, CZ, De Amersfoortse, Delta Lloyd, Menzis, OHRA, ONVZ, Stad Holland, VGZ en Zilveren Kruis.

Door deze combinatie van verzekeraars kunt u kiezen uit zo’n 90% van alle zorgverzekeringsproducten die de Nederlandse markt biedt.

Heeft u de juiste verzekering gevonden? Dan kunt u
deze direct online afsluiten!

 

Hierbij onze vergelijker: zorgvergelijker

   

 
 

Is de achterdeur van uw woning ook de zwakke plek?

 

november 2017Recent onderzoek toont aan dat inbrekers negen van de tien achterdeuren binnen 3 minuten kunnen openbreken. In een kwart van de gevallen is het hang- en sluitwerk zo slecht, dat een inbreker met alleen een schroevendraaier en een tang binnen een minuut binnen staat.

 

Vorig jaar vonden 55.000 woninginbraken plaats. In de praktijk vervangen veel mensen de gestolen goederen door nieuwe goederen. Dit weten de inbrekers ook. Het komt dan ook regelmatig voor dat inbrekers enkele maanden na de eerste inbraak terugkomen, opnieuw hun slag slaan en spiksplinternieuwe goederen meenemen.

 

Ons advies is om voor goed hang- en sluitwerk te zorgen. Meer informatie vindt u op http://stichtingnipw.nl/check/. Ook is het verstandig om bij uw achterdeur verlichting aan te brengen die automatisch aangaat wanneer het donker wordt. Het energieverbruik van ledlampen is heel laag, waardoor de kosten ook laag blijven. Met extra verlichting en goed hang- en sluitwerk verlaagt u aanzienlijk de kans dat u slachtoffer wordt van een woninginbraak.  

  
 
 

December actie, €250,- korting!

 

huisje geld voordeur en raamVraagt u zich af of u kunt besparen op uw hypotheeklasten of gaat u een huis kopen en heeft u een hypotheek nodig?

 

Bel ons dan voor een gratis en vrijblijvend  gesprek waarbij alle mogelijkheden met u besproken worden.

 

Als u in de maand december uw hypotheek via ons oversluit of via ons een nieuwe hypotheek afsluit, krijgt u €250,- korting bij het tonen van deze nieuwsbrief!*

 

Bel ons op 070-3461751 of mail uw vragen naar info@verax.nl.

 

* vraag naar de voorwaarden

 
 

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

 

foto pandTijdens de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden.

 

Dinsdag 5 december vanaf 15.00 uur gesloten

Maandag 25 december gesloten

Dinsdag 26 december gesloten

Maandag 1 januari gesloten

 

Wij wensen u een fijne en schadevrije december maand!


Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.                                                                                                        

       Volg ons op    FB  twitter


Disclaimer
Wij hebben de Nieuwskrant voor Particulieren met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD

 

Powered by AcyMailing