Hoe mogen we je helpen?

 

Uw huis is uw basis. Die wilt u goed beschermen. Natuurlijk tegen brand en diefstal. Maar ook tegen waterschade of blikseminslag. U kunt verschillende woonverzekeringen afsluiten. Een woonhuis- of opstalverzekering verzekert uw woning en is vaak vereist voor het krijgen van een hypotheek. En een inboedelverzekering is noodzakelijk als u uw eigendommen wilt verzekeren.


De waarde van uw huis en van uw persoonlijke bezittingen stijgt ieder jaar. Dat heeft gevolgen voor het verzekerde bedrag van uw woonhuisverzekeringen. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig even nagaat of de verzekerde bedragen de lading nog wel dekken.

Vraag ons voor uw woonverzekering om advies dan bent u verzekerd van uw woongenot.


Advies: Als u arbeidsongeschikt of werkloos wordt daalt uw inkomen, maar moet u nog steeds uw huur of hypotheek betalen. Met een woonlastenverzekering zorgt u ervoor dat bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid uw woonlasten niet extra zwaar gaan drukken.

Tip! Plaats rookmelders in uw huis. Zo wordt u zelf op tijd gewaarschuwd en kunt u tijdig vluchten of ervoor zorgen dat uw woning niet volledig uitbrandt.


Aanvullende verzekeringen
Met uw opstal- of inboedelverzekering is niet automatisch alle schade aan uw huis of aan de spullen in uw woning (toereikend) verzekerd.


Kostbare spullen zoals kunst of Hifi-apparatuur zijn veelal tot een bepaald maximum verzekerd. Ook verlies of schade onderweg vallen buiten de polis. Zorg er daarom voor dat u voor muziekinstrumenten, kunstwerken, sieraden en andere waardevolle spullen een kostbaarhedenverzekering afsluit. Ook kunt u een buitenhuis dekking meeverzekeren zodat bepaalde inboedelgoederen ook buiten uw woning goed verzekerd zijn.

Verder wordt glasschade niet altijd door uw opstalverzekering gedekt. U kunt daarvoor dan een aparte glasverzekering afsluiten.


Wij adviseren u graag!