Hoe mogen we je helpen?

Verax Assurantiën en Hypotheken, uw verzekerings- en hypotheekadviseur in Den Haag en omstreken, uw raadgever in bezuinigingen.

Verax is Latijn en staat voor ‘waarachtig, eerlijk en betrouwbaar’. Dit zijn nog eens woorden die je waar dient te maken! 

We hebben een ruime ervaring in verzekeringen en financiële dienstverlening en zijn gevestigd in Den Haag.

Door onze specialisatie en ervaring realiseren onze verzekeringsadviseurs een pakket met de meest uitgebreide voorwaarden met de laagste premie. Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en in de dagelijkse praktijk gevormd. Ons grote cliëntenbestand weerhoudt ons er niet van een gezonde en vooral prettige relatie te ontwikkelen en te behouden tussen verzekerde en adviseur.

Bij ons bent u als klant tenminste nog wel KONING.  Wij zijn onafhankelijk, niet gebonden aan een verzekeringsmaatschappij en wij hebben geen financiële verplichtingen. Wij zijn een zelfstandige tussenpersoon en kunnen u verzekeren bij de verzekeraar met de laagste premie en de meest uitgebreide voorwaarden. Op deze website leest u meer over ons bedrijf, onze doelstellingen en de producten die wij leveren.

Kijk bij "Ons team" om te zien wie u aan de lijn krijgt als u ons belt. Een groep van professionals om u te helpen met al uw verzekeringsvragen.

 
Kortom heeft uw vragen dan kunt u altijd bij ons terecht.

Wij staan voor u klaar!  
Verax Assurantiën Nederland B.V.

Premie berekenen autoverzekering particulieren
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie