Hoe mogen we je helpen?

Vakanties in binnen- en/of buitenland met de vliegtuig of eigen vervoer.

Verax verzorgd voor u de hierbij bijpassende verzekeringen, die stuk voor stuk een goede dekking en snelle afhandeling van eventuele schades biedt.
 

De doorlopende reisverzekering voor fanatieke reizigers die door het jaar heen meer dan twee keer op vakantie gaan. Het sluiten van een doorlopende reisverzekering bespaart u een heleboel rompslomp als u er bijvoorbeeld even gauw een weekendje tussenuit wilt. Of als het op het laatste moment nog even een reisje boekt naar de zon. Over het algemeen is het goedkoper om een doorlopende reisverzekering af te sluiten als u minimaal 3 weken per jaar op vakantie bent.

 

Naast de doorlopende reisverzekering hoort natuurlijk de doorlopende annuleringsverzekering. Het hele jaar door verzekerd tegen annuleringskosten. Mocht u uw reis moeten annuleren, verzeker u dan met de doorlopende annuleringsverzekering. 1 keer regelen en al uw vakanties altijd verzekerd. Ook last-minute boekingen zijn gedekt. Alle annuleringsredenen zijn te verzekeren en de totale reissom terug bij Garantie-Annulering. De caravan, kampeerauto, boot en recreatiehuis zijn aanvullende verzekeringen die u naast uw normale reisverzekering af kunt sluiten.

 

Wij van Verax proberen er altijd voor te zorgen dat uw verzekeringspakket actueel is, voor de meest uitgebreide dekkingen en voor de laagste premie loopt. Zo stellen wij u altijd op de hoogte van relevante ontwikkelingen middels onze nieuwsbrieven. Ook wijzen wij u erop als er aanpassingen in uw pakket gewenst of noodzakelijk zijn. Als uw persoonlijk adviseur zetten wij alles in het werk om uw financiële belangen optimaal te behartigen.

Heeft u vragen over andere producten, neem dan contact met ons op zodat wij een vrijblijvende premie voor u kunnen berekenen.